MALE POZORNOSTI ZAČARAJO TRENUTKE V VEČNOST

Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga
Drobne stvari so tiste, ki štejejo. Tudi v poslovnih odnosih. Seveda ne pozabimo zlahka, da smo s poslovnim partnerjem dobro sodelovali, skupaj dosegali poslovne cilje in se veselili uspehov.

Toda še bolj si zapomnimo močan stisk roke, spodbuden telefonski klic, iskren nasmeh ob uspehu. In tudi poslovno darilo, izbrano s premislekom in podarjeno s srcem.

Takšno, ki razveseli, izrazi zahvalo za dosedanje sodelovanje in željo po prihodnjem … ter začara trenutek v večnost.

Bogato in raznoliko izbiro točno takšnih daril najdete v katalogu Darila 2017.
Ob tem pa vam ponujamo še:
• strokovno pomoč pri izbiri,
• možnost natisa logotipa in drugih sporočil,
• ugodne plačilne pogoje,
• preprosto naročanje – tudi na spletu,
• BREZPLAČNO dostavo na želeni naslov.

Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga

Praznični čas

"Prekrasnega svečnika z dišečo svečko se najbolj spomnim. Z vonjem po cimetu. Ves praznični čas je v pisarni omamno dišalo. Sodelavci so se kar ustavljali med vrati. Kdo bi si mislil, da lahko droben predmet pričara toliko domačnosti. Celo v službi. In ko srečam poslovnega partnerja, ki mi je svečnik podaril, se nasmehnem … Ker zaduham cimet, čeprav je sredi poletja."

Pričarajte z darilom praznični čas v pisarni obdarovanca - da bodo praznični tudi vaši skupni bodoči uspehi!

Koledarji in rokovniki

"Izdam vam skrivnost. S koledarji, ki jih dobim kot poslovno darilo, si privoščim pravi mali obred. Razvrstim jih po pisalni mizi, si jih dobro ogledam in čakam, kateri me bo najbolj nagovoril. Tistega obesim na steno. Če me nagovorijo motivi gora, pomislim: "Kakšni vzponi me čakajo letos?" Če me pritegne cvetje: "Hm, to leto bo pa pisano in raznoliko. Morda se pa razcveti kaj, kar smo marljivo zasadili lani."

Pomagajte z darilom ujeti tok časa in pomembno spraviti na papir - mogoče čas najplodnejšega sodelovanja šele prihaja in bodo v rokovnikih tudi zapisi o vaših poslovnih dogovorih.
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga

Moja pisarna

"Vsako leto dobim precej poslovnih daril in vsako leto je med njimi tudi kaj, kar si posebej zapomnim. Lansko leto je bila to namizna eko ura. Ne deluje niti na elektriko niti na baterije, temveč na tekočino. Kako simbolično. Ura na tekočino me opozarja, da čas teče. Da vse mineva, le človeške vezi ostajajo trdne."

Poskrbite, da bo obdarovancem pisarna drugi dom - domačna, prijazna, navdihujoča. V takšnem okolju se bodo še tesneje tkale niti vašega sodelovanja.

Moj dom

"Menda 'službe' ni pametno nositi čez domači prag. No, kakšno zanimivo poslovno darilo z veseljem prinesem domov. Vrček za kavo, denimo. Po svoje potem vsak dan simbolično pijem kavo s poslovnim partnerjem, ki mi ga je podaril. Ali kuharsko knjigo. Ko si oblizujem prste ob slastni jedi, pomislim: "Ja, s tem poslovnim partnerjem bova tudi v poslu skuhala še marsikaj užitnega … in nasitnega."

Največ, kar lahko dosežete s svojim darilom, je, da darilo obdarovanca čez službeni prag pospremi domov. Saj veste: blizu oči, blizu srca.
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga

Galanterija

"Torba za prenosnik - poslovno darilo. Denarnica - poslovno darilo. Kozmetična torbica - poslovno darilo. Svilena ruta - poslovno darilo. Zložljiv dežnik - poslovno darilo. Pravijo, da imam izoblikovan osebni stil. Zato raje ne povejte nikomur, da k temu pripomorejo tudi poslovni partnerji z dobro izbiro daril. Bom kar sebi pripisala zasluge, velja?"

Razorožite z nasmehom, prepričajte s stiskom roke in se zahvalite z darilom, ki bo pika na i osebnega stila.

Gurmanski užitki

"Praktičen človek sem, zato ne maram 'lovilcev prahu'. Všeč so mi darila z vonjem in okusom. Izbrano vino, pršut, čokolada. Rad imam sočne in pristne človeške odnose. Ljudi, s katerimi beseda gladko teče. Zato tudi sam rad podarim sočno ali tekoče darilo. In sprejmem, seveda."

Najboljši posli se že od nekdaj sklepajo ob polnih krožnikih in kozarcih. Podarite obilje - mogoče se prezrcali v obilje vaših uspehov.
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga
Poslovna darila 2017 - Mladinska knjiga

Prosti čas

"Če dobro pomislim, me kar nekaj poslovnih daril spremlja tudi v prostem času. Vetrovka, v kateri peljem psa na sprehod. Set orodja, s katerim se tu in tam malo 'poafnam', dokler žena ne obupa in pokliče mojstrov. Prisrčnica za privezati si dušo v hribih. Knjiga o Sloveniji, ki me je pripeljala v marsikateri kotiček, ki ga prej nisem poznal."

Za sproščene odnose - darilo za sprostitev. Za globoke odnose - darilo, ki čas za posle poveže s prostim časom.

Imate težavo pri izbiri pravega poslovnega darila?

Uporabite obrazec spodaj in pomagali vam bomo pri izbiri poslovnega darila.

Spletna trgovina www.emka-biro.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...