Katalog Darila 2024

Skrbno izbrana darila.
Skrbno negovane vezi.

Vsak poslovni odnos je dragocen. S partnerji in izvajalci, med zaposlenimi, med dobavitelji in kupci. Vsaka nova vez, ki se splete, poveča stabilnost v razburkani plovbi proti poslovnim ciljem. Trdnejše ko so vezi, bolj mirna in gotova je poslovna pot.

Zato negujmo vsako vez posebej. Spoštljivo in iskreno, z dragocenimi nasveti in prijetnimi klepeti. Z medsebojno pomočjo in s pripravljenostjo na sodelovanje, ki bo vsem v zadovoljstvo. S skrbno izbranimi darili, ki ustvarijo bližino in utrdijo poslovno zavezništvo.

Z Mladinsko knjigo bo izbira poslovnih daril prijetna in preprosta. Prelistajte katalog DARILA 2024 in izberite iz bogate in raznolike ponudbe daril: praktičnih in simboličnih, unikatnih in izvirnih, priljubljene klasike in trendovskih novosti.

Oglasite se nam in izkoristite vse prednosti naše ponudbe:

  • strokovno svetovanje pri izbiri – po telefonu ali osebno;
  • možnost odtisa logotipa ali drugih sporočil po vaši izbiri;
  • ugodni plačilni pogoji;
  • preprosto naročanje – tudi po spletu;
  • brezplačna dostava na želeni naslov.

Veselimo se vašega klica ali e-pošte. Skupaj bomo poskrbeli, da boste zadovoljni vi, ki boste darila podarjali, in tisti, ki jih bodo prejemali. Skrbno izbrana darila bodo dodatno utrdila dragocene vezi.


Izberite popolno poslovno dariloObiščite nas v najbližji poslovalnici

Seznam poslovalnic: Veleprodajni centri | Maloprodajni centri


LJUBLJANA

Cesta v Mestni log 69, 1000 Ljubljana,
T: 01 588 7416, F: 01 588 7520,
E: matjaz.celesnik@mladinska-knjiga.si

KRANJ

Poslovna cona A 22, 4208 Šenčur,
T: 04 231 9990, F: 04 231 9981,
E: bojana.ambrozic@mladinska-knjiga.si

MARIBOR

Zrkovska 87, 2000 Maribor,
T: 02 471 6019, F: 02 471 6013,
E: sonja.roskar@mladinska-knjiga.si

CELJE

Lava 9 b, 3000 Celje,
T: 03 426 6848, F: 03 426 6821,
E: sasa.vracko@mladinska-knjiga.si

NOVO MESTO

Velika Bučna vas 6a, 8000 Novo mesto,
T: 07 393 1154, F: 07 393 1164,
E: petra.kirn@mladinska-knjiga.si

PTUJ

Vinarski trg 3, 2250 Ptuj,
T: 02 749 2212, F: 02 749 2211,
E: ales.dvorsak@mladinska-knjiga.si

NOVA GORICA

Sedejeva 4, 5000 Nova Gorica,
T: 05 338 4233, F: 05 338 4250,
E: vanja.bratina@mladinska-knjiga.si

SLOVENJ GRADEC

Glavni trg 8, 2380 Slovenj Gradec,
T: 02 881 2285, F: 02 881 2290,
E: mksl.gradec-papirnica@mladinska-knjiga.si

ZAGORJE OB SAVI

Cesta zmage 27, 1410 Zagorje,
T: 03 563 3860, F: 03 566 4039,
E: irena.hudomalj@mladinska-knjiga.si

EKO

EKO

Izdelek je izdelan iz naravnih materialov oziroma sestavin, kar mu daje posebno vrednost.

USNJE

USNJE

Izdelek iz pravega usnja omogoča vse udobje uporabe in kakovost, ki ga od tega materiala lahko pričakujemo.

NOVO

NOVO

Novi izdelki v ponudbi.

ODLIČNA CENA

ODLIČNA CENA

Cena izdelka je zajamčena ter v primerjavi z drugimi, istovrstnimi izdelki, glede na kakovost in uporabnost, zelo ugodna.

SLOVENSKA KAKOVOST

SLOVENSKA KAKOVOST

Izdelek je v celoti izdelan v Sloveniji. Poleg uporabnosti in namembnosti ga odlikujejo še lastnosti, kot so kakovost, trajnost in tradicija.

DARILNA EMBALAŽA

DARILNA EMBALAŽA

Izdelek je pakiran v lični embalaži, kar mu daje dodaten, "darilni" pečat. Obenem embalaža omogoča lažjo distribucijo izdelka, pri čemer vsebina ostane nepoškodovana.

MOŽNOST ODTISA LOGOTIPA

MOŽNOST ODTISA LOGOTIPA

5 nasvetov za izbiro pravega poslovnega darila

Prodajni in plačilni pogoji

Prodajamo izključno gospodarskim subjektom. Fizične osebe lahko izbrano blago, predstavljeno v katalogu, kupijo v naših maloprodajnih enotah po Sloveniji.

CENE
Vse cene so v evrih in veljajo do 31. 12. 2022. Navedene so prodajne cene, brez DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen, v primeru večjih sprememb cen dobavitelja.

NAROČANJE
Naročila, posredovana na naročilnici, sprejemamo osebno, po pošti, po elektronski pošti ter po faksu v naših maloprodajnih enotah in veleprodajnih centrih.

Če ste pravna oseba in še niste naš kupec, nam ob naročilu blaga pošljite:
• pravilno izpolnjeno naročilnico s točnim nazivom podjetja,
naslovom, telefonsko številko in številko faksa ter z imenom in priimkom kontaktne osebe in njenega elektronskega naslova,
• številko transakcijskega računa,
• davčno in matično številko.

Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 100 € + DDV. Za dostavo blaga jamčimo do razprodaje zalog. Po razprodaji blaga prodajalec ne jamči ponovne dobave.

PLAČILNI POGOJI
Pri novih kupcih je pogoj za dobavo blaga plačan predračun.

Rok plačila za dobavljeno blago je 15 dni od datuma izdaje računa. Za zamujena plačila zaračunavamo zakonske zamudne obresti.

Z vsemi zainteresiranimi pravnimi osebami bomo za nadaljnjo prodajo sklenili pogodbo, v kateri bomo določili prodajno-plačilne pogoje in rabat v odvisnosti od pogodbene količine.

DOBAVA
Rok dobave za blago, ki je na zalogi in ne zahteva tiska logotipa, je največ 7 dni od potrditve naročila s strani MKT. Za blago, na katero dodajamo natis, je dobavni rok odvisen od količine in vrste naročila, praviloma od 5 do 14 dni od potrditve grafičnih predlogov. V primeru naknadne spremembe naročila začne rok dobave teči znova, prav tako se lahko spremeni ponudbena cena.

Dostava naročenega blaga je brezplačna.

REKLAMACIJE
Reklamacije sprejemamo v roku 8 dni od prejema blaga. Ugotovljene morajo biti komisijsko in posredovane na naš naslov z zapisnikom. Rok za rešitev reklamacije je 15 dni. Pri delni reklamaciji zapadejo v plačilo vse nereklamirane postavke računa.

DOTISK
Na vašo željo natisnemo logotip na kupljeno blago v ustrezni obliki in ga zaračunavamo posebej. Za vsak natis logotipa zahtevamo pisno potrditev oblike, količine, barve in kontrolo vsebine.

DRUGA DOLOČILA
Posamezna določila prodajnih pogojev se lahko spremenijo s pisnim dogovorom med strankama. Prav tako ustni dogovori veljajo le, če so bili naknadno pisno potrjeni s strani MKT. Fotografije tekstila so simbolične. Morebitne vsebinske napake v katalogu niso izključene. V primeru odstopanja od natisnjenih informacij vas bomo ob vašem povpraševanju oziroma naročilu o tem obvestili.

Želite tiskan izvod kataloga?

Uporabite obrazec ali nas obiščite v najbližji kjigarni Mladinske knjige.

Spletna trgovina www.emka-biro.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...