5 knjig s katerimi boste prebudili svojo ustvarjalnost

| Nasveti

1. Živalsko kraljestvo

Pobarvanke za odrasle so v zamahu osvojile ves svet. Znano je, da barvanje pomirja, sprošča in odganja stres. Pobarvanki slovite Millie Marotta odlikuje izredna pestrost vrhunskih podob. Potopite se v svet čudovitih vzorcev in barv in ustvarite čisto svojo, unikatno stvaritev.


2. Ustvarjalna delavnica

V največjem priročniku za ustvarjanje pri nas, boste začetniki in tisti že vešči ustvarjanja našli številne tehnike, navodila za obdelavo zelo različnih materialov in ideje za lepa darila, izdelke in oblačila. Če imate radi papir in barve, blago in sukanec, les, vosek ali žico, boste v tem priročniku gotovo našli navdih. Brez dvoma se boste ob ustvarjanju tudi sprostili in pozabili na vsakdanje skrbi.

Ustvarjalna delavnica Ustvarjalna delavnica

3. Narejeno z ljubeznijo

Mlada slovenska oblikovalka Kaja Milanič je svoje znanje, zamisli in ustvarjalnost prelila v prisrčno knjigo daril, ki jih lahko z malo truda in veliko veselja izdelamo sami. Knjiga bo navdušila vse, ki se radi prepustijo vsakovrstni ustvarjalnosti in uživajo v tem, da osrečujejo svoje bližnje z duhovitimi osebnimi darilci.



Narejeno z ljubeznijo Narejeno z ljubeznijo

4. Popoln priročnik za slikanje in risanje

Prijazen, razumljiv priročnik v preprosti besedi in razkošni sliki prinaša priročno enciklopedično delavnico za vse, ki bi se radi naučili slikanja in risanja. Ustrezna oprema in materiali, razumevanje risarske linije in tehnik, raba odtenkov in svetlobnih učinkov, umetniška kompozicija, nanašanje barv ter vse potrebno za obvladovanje različnih slikarskih slogov in metod: akvarela, akrila in oljne slike. Nepogrešljiva, referenčna knjiga za vsakega risarja in slikarja – od popolnega začetnika pa vse do izkušenega umetniškega mojstra.

Popoln priročnik za slikanje in risanje Popoln priročnik za slikanje in risanje

5. Čudoviti origami

Izdelki v knjigi imajo jasna navodila za delo korak za korakom in barvne fotografije, zato so preprosti za izdelavo in poleg tega še zabavni. Presenetilo vas bo, kaj vse lahko naredite iz preprostega lista: od priročnih darilnih škatel do gibljivih figuric in okraskov.

Čudoviti origami Čudoviti origami

O podjetju

Mladinska knjiga Trgovina je na področju knjigotrštva in papirništva vodilna gospodarska družba v Sloveniji. Ima razvejano mrežo knjigarn in papirnic ter veleprodajnih centrov po vsej državi. Več o podjetju si lahko ogledate tukaj.

Novice

Nazaj Arhiv 2017

Spletna trgovina www.emka-biro.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...