Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo

| Novice in dogodki

Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo

Spet prihajamo v tisti čas leta, ko si v poslovnem svetu izrečemo zahvalo za plodno sodelovanje, skupne uspehe, dosežene cilje in dober odnos ter si izkažemo pozornost s poslovnimi darili. Da bi vam olajšali odločitev, komu podariti kaj, smo tudi letos v Mladinski knjigi pripravili poseben dogodek in združili koristno s prijetnim: predstavili smo izbor poslovnih daril iz kataloga Darila 2019, hkrati pa uživali še ob prijetnem druženju.

Veseli nas, da se nam na zdaj že tradicionalni predstavitvi poslovnih daril vsako leto pridruži več udeležencev. Letošnje, ki je potekalo v gostilni Jezero ob Zbiljskem jezeru, se je udeležilo več kot 130 predstavnikov podjetij in ustanov, ki so izkoristili priložnost za to, da si poslovna darila, predstavljena v katalogu Darila 2019, ogledajo tudi v živo.

Ker je likovna rdeča nit kataloga čokolada, je bila tudi povezovalna nit prireditve, na kateri so poslovna darila v plesnem koraku predstavili manekenke in manekeni, zgodba o čokoladi. Tako so udeleženci izvedeli marsikatero zanimivost. Ste denimo vedeli, da obrodi sad le 30 od približno 6000 cvetov, ki vzcvetijo na kakavovcu? In da čokolada vsebuje enako kemijsko spojino kot v naših možganih nastaja, ko smo zaljubljeni?

Poslovna darila za vse starosti, okuse in zanimanja

Manekenke in manekeni so v petih izhodih na privlačen in kratkočasen način poskrbeli, da so udeleženci videli poslovna darila tudi »v rabi«, saj je tako gotovo lažje izbrati.

V izhodu POSLOVNO smo se navduševali nad poslovnimi torbami, torbami in nahrbtniki za prenosnik ali tablico, rokovniki, poslovnimi dnevniki in izbranimi pisali. Največ zanimanja v tem segmentu je požela vse bolj nepogrešljiva polnilna postaja za polnjenje telefona kjerkoli in kadarkoli.

V izhodu DOM smo občudovali lepe in uporabne izdelke izpod pridnih rok varovancev varstveno-delovnih centrov. Navduševali smo se nad praktičnostjo izdelkov, ki lajšajo življenje na poti (izolirani lončki in posode, stekleničke za vodo, bambusovi lončki za vroče napitke …). Predčasno smo si pričarali božično vzdušje s prazničnimi izdelki (denimo s svečo Trilogy, katere stenj je izdelan iz organskega lesa, ki med gorenjem pomirjajoče prasketa) in se ob pogledu na številne izdelke za bolj zdravo življenje zaobljubili, da bomo tudi mi bolj pazili na zdravje.

V izhodu GURMANSKI UŽITKI je na svoj račun prišla zvezda dneva čokolada v vseh mogočih oblikah. Življenje smo si posladkali tudi s čebelarskimi izdelki, saj smo letos prav na pobudo Slovencev prvič praznovali svetovni dan čebel. Sline so se nam pocedile še ob darilnih paketih z s kmečkimi dobrotami s štajerskega konca, oči zasolzile ob čiliju, srce pa zaigralo ob orehovi potici in tekočih razvadah, med katerimi je bil tudi pravi slovenski gin.

V izhodu PROSTI ČAS smo v mislih že pomerjali jope, bandane, softshell jakne, dežnike, šale, kape, nahrbtnike, v zadnjem izhodu pa so nas navduševale knjige in drugi izdelki, s katerimi smo počastili 100. obletnico smrti Ivana Cankarja in ki so vsi po vrsti tudi krasno darilo z veliko simbolike.

Če ste bili z nami, hvala, ker ste se nam pridružili. Če vas ni bilo, pa si oglejte nekaj utrinkov na fotografijah in se nemara vidimo prihodnje leto.

Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo Lažje je izbrati, če poslovna darila vidiš v živo

O podjetju

Mladinska knjiga Trgovina je na področju knjigotrštva in papirništva vodilna gospodarska družba v Sloveniji. Ima razvejano mrežo knjigarn in papirnic ter veleprodajnih centrov po vsej državi. Več o podjetju si lahko ogledate tukaj.

Nazaj Arhiv 2018

Spletna trgovina www.emka-biro.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...